Dreamer. Imaginative. Shy. Fast Learner. Experimental. Designer. Motion Graphics. Video. Photography.

Salam Aidilfitri Minal Aidil wal-Faizin. Salam kemaafan zahir dan batin andai tersalah kata, terkecil hati, ter-block di social media.

Halal kan makan minum. Andai kata saya berhutang dgn tuan puan, ingatkan ye. Nak jelaskan sebelum jadi apa-apa.

Jemput datang ke rumah (takde pun orang nak datang. Hahaha) Ini je yg sempat untuk raya kali ni. Mohon maaf untuk video tak seberapa.

Al-Fatihah untuk Azrafe Zaky, mangsa #MH17 & #MH370 dan Rakyat Palestin.

#TeamRayaJohor
#GengRayaTaibAndak
#MambraBeraya
#Aidilfitri2014
#Kulaijaya
#FeldaTaibAndak
#FTA
#CDIM
#JOHOclub
#motion
#rayawish
#instaraya
#instavideo (at Raya di Kulaijaya)

Salam Ramadan Mubarak. Selamat menyambut Ramadan dan Selamat Berpuasa. Di kesempatan ini aku nak minta maaf andai kata ada salah dan silap. Bersama kita menceriakan bulan penuh barokah ini.

Pssttt: kalau ada plan berbuka bersama kasi roger. Hehe.

#instavideo #motion #ramadan #puasa #wish #1435H #video #yusuftaiyob

Tribute to Azrafe Zaky. Al-Fatihah. #JOHO #AZRAFEZAKY #KOMPLOT #INSTAVIDEO

Jom ke datang #FestivalBelia2014 ada #JohorPavillion anda boleh berjumpa #Najibhensemkacak untuk merch #JOHO